31 mars

god morgon
 
Ny vecka, började som vanligt, gick upp 6:45 och fixade frukost och lunch till tjejerna, skjutsade sen Connor till tåget och sen hem och hämta Kate och skjutsa henne till skolan. Sen hem igen och gå ut lite med Cody och sen skjutsa Charlotte till skolan.
 
Idag har jag annars inte gjort mycket, blev att läsa lite och skriva lite läxor  (för komande klass) och bara ta det lungt.
 
Sen kl 3 blev det att hämta upp Charlotte och sen som alla måndagar så åkte vi till hennes dans, medans hon dansade ballet och Jazz så skrev jag lite läxor (måste ju spenadera 2timmar där så då kan man ju använda dem till något bra istället för att inte göra någonting lol)
 
Sen åkte vi he och väl hemma blev det middag och midagen var Ribs, Kelli hade gjort dem själv såååå sjukt gott haha
 
Efter middagen så blev det för att gå ner för mig och läsa lite titta på lite tv och så bara ta det lungt.
 
Kate, Connor och Bill kollade på sista avsnittet av How I met your mother (dem tyckte inte att jag skulle kolla på det då jag bara har sätt ett avsnitt från season 9) 
 
Sen senare blev det att släcka lampan, blir ju gym imorgon med fina Anna :) 
jiiiiaadååå

30 mars

Glad söndag :)
 
Vaknade upp klockan 10:30, fixade till mig, åt en lite frukost (kanel scons riktigt gott) sen kl 11 så kom Anna och hämtade upp mig och sen åkte vi och hämtade upp Lea, sen blev det vägen till mallet Gallerian i White Plains.
 
Vi började allt med lite shopping och sen lite mer shopping och sen blev det lunch på Taco bell
Nachos !!
Lea åt Subway
Liten del av gallerian.
 
Det här köpte jag
 
från Aeropostal, Jean Jacka linne och klänningen, som jag har tittat på så mååånga gånger (entligen så e den min )
 
Från American Eagle blev det shorts och två toppar, en med mtv och en med Americas flagga.
 
Från foreve 21 
En top med Americas flagga och guitarr och sen en slags kofta/väst :)
 


 
Efter en riktigt bra härlig shopping dag så blev det att ta bilen hem men först stannade på dunkin dounuts för lite kafe för lea och lite choklad och banan för mig :)
My beautiful Pepperoniii (Anna)
Me and Lea
 
 
 
 Sen skjutsade Anna hem mig och Lea.
Väl hemma hände inte mycket , läste lite, skrev blogg, chattade med Lea och så.
Sen innna sängdags blev det lite tv innan det var dags och släcka lampan, då det e en ny vecka imorgon som börjar.
 
Jiiiaaadååå

29 mars

Morgon
 
Härlig sovmorgon började jag hela dagen med.
 
Sen blev det så att Lea skulle igenkligen bara jobba på kvällen så vi skulle hitta på någonting, men hon behövde jobba på dagen istället då det var ett dödsfall i hennes familjs släkt.
 
Men fick på morgon ett text av en new au pair från Colombia, så vi bestämde att vi skulle träffas på dunkin donuts kl 12, så blev att gå och fixa sig lite sen blev det att gå till dunkin dounuts (ca 20-30 min) i regn lol
 
Mary hette hon och hon var jätte trevlig, vi pratade på ganska mycket. :)
 
Min lilla muffins lol
 
Jag och Mary
 
Sen så e det så att Marys riktiga kompis från Colombia e också en au pair och hon bor i Mameroneck precis som Mary (lite coolt) , så fick träffa henne också super snäll söt tjej som heter Sara och hon har varit i USA i 2 och 1/2 år .. ganska länge men vi pratade på och sen bestämde vi att vi ska träffas snart igen.
Lite läskigt bara , Sara e ganska like Pelin eller hennes syster , så saknar henne lite extra mycket då jag tittar på Sara lol
Saknar min pelin vääldigt mycket <3 plus alla andra fina vänner (Michelle) borta i sverige ,
 
Jag och Sara
 
Efter det så var Sara så snäll och skjutsade hem mig då det hade börjat spö regna lol
 
Väl hemma blev det att bara ta det lungt och skön och läsa en bok och titta på lite tv, sen när Lea då var ledig på kvällen så kom hon ock plockade upp mig vid åtta för att åka till Mameroneck för lite frozen yogurt at Cherry tree :)
Min fina underbara Lea
 
Sen då det fortfarande spö regnade så sprang vi tillbaka till bilen efter den goda efterrätten och körde till Dunkin , för kafe för Lea och sen körde vi hem till mig, och så tittade vi på en film hemma hos mig.
Blev en brittis film så vi kan träna på våran britiska acent haha tills vi ska åka dit, planerade också lite för framtiden ;)
Blev att också äta lite Skittles :)
 
Jag och min fina vän <3
My Beautiful Carrot friend <3
 
I never have a boring time with you honey :) <3
 
Efter filmen så åkte Lea hem och för mig blev det att gå och titta på lite tv (min tv i mitt rum funkar igen :) ) sen blev det att sova, blir att gå upp tidigt då Anna, Jag och Lea ska ha värsta shopping dagen i morgon :)
 
jiiiaaaddååå