30 januari torsdag

Hej
 
Vaknade upp och fixade frukost och lunch till tjejerna , skjutsade sen först Kate till skolan och sen hem och hämta Connor, sen till tågstationen 
 
Väl hemma sen igen så hade Sam kommit få jag skulle skjutsa dem båda till skolan.  
Dem tittade på lite tv medans jag fixade diskmaskinen sen skjutsade jag dem till skolan 
 
Hemma igen så blev det att börja tvätta (e ganska mycket att tvätta så bäst att börja på en gång)Hela dagen gick ut på att tvätta, sen behövde jag inte hämta upp Charlotte från skolan då Sophies mamma skulle skjutsa tjejerna till gymnastiken. Så blev att ha lite ledigt.
 
Sen så har vi en slags bar/resturang i Larchmont som heter chat 19 och ikväll så hade dem women night så drinkarna var 50% så Lea och Joy skulle gå och frågade mig om jag vilje följa med (kan ju inte dricka men pga att det också e en resturang så kan jag komma in och jag kan ju dricka läsk istället.)
 
Så blev att duscha och fixa till sig innna Joy kom och hämtade upp mig, 

Hade min nya snygga blazer :)
Vi hade jätte kul , åt jätte goda pomfritt och jag drack sprite (alltså läsken sprite och inte sprit lol) dem hade bra musik men inte någon liksom dansgolv så vi bestämde oss att vi måste hitta en "under 21" bar där vi kan gå och dansa och möta nya människor. 


 
När jag kom hem så var det bara att bosta tänderna och fixa sig inna jag somnade ganska fort i min sköna säng.
 
fredag i morgon.. jiiiaadåååååå

29 januari

Hade ledigt på morgonen så blev att sova in lite (Charlotte hade sin första fiol koncert så vaknade av att hon tränade ) så blev inte så jätte mycket att sova då jag hade en frukostdejt inplanerad med Lea. 
Istället för att alltid gå till starbucks så provade vi ett annat stället som kallasför Stanze
Va jätte gott

Vi satt där i nästan 1och 1/2 timme :)
Sen gick vi in på cvs och handlade några små saker som vi behövde. 
Sa sen hejdå då jag behövde gå hem få jag skulle skypa med Frida 

Tyvärr när jag kom hem så hade hon hört av sig och berätta att hon hade jätte ont i ryggen så blev inge Skype (hoppas att allt e bättre med dig Frida <3) vill skypa snart med min syster vi har sååå mycket att prata om :)
Så jag gjorde inte mycket, blev att surfa runt lite på internet och ja lyssna på musik , just nu e one republice något jag lyssnar på jätte mycket (har deras cd i bilen ) såååå bra. 

Sen skulle jag åka och hämta Charlotte men då var ingen av bilarna här (Bill hade glömt att berätta att den stog parkerad vid tågstationen. Så blev att gå till Charlottes skola inte alls långt (10-15 min, fattar inte varför jag måste ta vilen hela tiden men men lyssnar på vad min familj säger. ) sen plockade Kelli upp mig och Charlotte vid Charlottes skola. 
Väl hemma så spelade Charlotte och jag lite spel sen tittade vi på en film (efter att hon var klar med läxorna )
Sen dukade jag bordet och efter det pt vi och sen gick jag ner till mig och läste och sen blev det att sova :)

Torsdag imorgon , en dag närmare fredag ;)

Fick också reda på att jag e hemma själv i februari då Kelli Kate och Charlotte ska till puerto rico med några vänner och Bill och Connor stannar då på hotel i New York , närmare jobb och skola , så blir att ha huset för mig själv. Ska nog fråga min vänner om dom vill komma hit :)


Jiiiiaaadddåååå

28 januari

God morgon
Vaknade upp och fixade frukost till Charlotte och lunch till tjejerna. 
Sen skjutsade jag Kate och Charlotte till skolan. Väl hemma blev det att äta något lätt sen hämtade jag upp Lea för och sen åkte vi till gymmet. Vi träffade Anna där. 

Väl hemma igen så duschade jag och sen bäddade jag sängen och fixade och städade mitt rum tills det var dags att åka och hämta Charlotte, blev att åka hem själv då Charlotte bestämde att ha en playdate med Sophie hemma hos henne.  Så blev att åka hem och fixa lite saker, fixade också maten i kväll
Och dukade bordet 
 eller om man räknar med att sätta på ugnen och ställa in kyckligen där så lagade jag mat lo (Ibland känns det som dem tror att jag inte kan laga mat lol
Efter maten hände inte mycket , tittade på PLL med Kate och sen tittade på dancemums med Kate och Connor. 
Sen läste jag lite innan det blev dags att sova.  

Plus har också köpt hjärtansdag godis som jag har fyllt en burk med i mitt rum , ser riktigt fint ut. 


Jiiiaaddåååå