Den 27 februari

Morgon alla 

Gick som vanligt upp och fixade frukost och lunch till tjejerna , skjutsade sen både Bill och Connor till tåget och med Kate I bilen så skjutsade jag sen henne till skolan. 
Väl hemma igen hann jag bädda båda tjejernas sängar innan det var dags och skjutsa Charlotte till skolan. 

Direkt efter att ha släppt av Charlotte så åkte jag till gymmet (själv , snyft Lea kunde inte komma :( ) blev ca 45 min träning sen hem och duscha och fixa till mig lite innan Laura kom och plockade upp mig för lunch. 

Hade mina Nya snickarbyxor på mig :)


Vi åkte till den kinesiska restaurangen där min familj allltid äter , så gott älskar alltså deras chicken rise soup :D

Vi pratade också en massa då Laura precis har varit i Germany och hon överraskade sin familj. Riktigt coolt.  

Sen skjutsade hon hem mig och hon stannade en liten stund , jag visade henne mitt hus (hon har aldrig varit hör) så pratade vi lite också , sen när hon åkte hem så packade jag väskan med lite frukt och goldfish cracker och åkte och hämtade Charlotte och Sophie och sen hämtade jag Kate och släppte av henne hem och sen åkte vi och tankade sen åkte vi till StamfordConnecticut för gymnastik. 

Efter att tjejerna var klara så åkte vi hem, först skjutsade vi hem Sophie och sen väl hemma blev det lite middag (hemgjord pizza mums!) sen läste jag lite och tittade på Vampire Diares innan jag kramade om kudden lol :)

Fredag i morgon
Jiiiaadåå     

26 februari

Morgon 

Vaknade upp och fixade frukost till Charlotte. 
Kate skulle vara hemma idag pga att Bella åkte igår och så var hon lite sjuk. 
Så först skjutsade jag Connor till tåget , sen Charlotte till skolan sen åkte jag till starbucks för att möta upp Anna , tyvärr så kunde jag bara vara kvar 5-6 min då jag sen åkte tillbaka till Charlottes skola och hämtade upp henne och åkte sen hem med henne då Kelli skulle ta henne till ögondoktorn alltså optikern. 

Jag hade tänkt att jag skulle komma tillbaka till Starbucks då Sophia och Lea skulle komma men tyvärr så behövde Bill bilen :( plus så snöade en massa :/ alltså e såååå himla trött på snön lol

Så blev att tvätta (ska slipper jag imorgon och kan gå till gymmet :)) och titta på Glee md Kate. 
Sen skrev jag också lite blogg. (Har missat några dagar så försöker skriva igen ) lovar ska bli bättre att skriva och uppdatera lol hata bara varit lite mycket just nu. Allt med hus sälj och köp och blandade känslor. :/
Men lovar ska bli bättre (kommer tack mig själv att jag skriver en blogg och kan läsa den i efterhand och komma ihåg min livs resa ) :)

Kl 5 hämtade jag upp Charlotte från shaws hus och väl hemma fixade jag lite frukt till båda tjejerna , då dem satt och gjorde klart sina läxor. Sen hämtade jag Connor och sen åt vi och efter det tittade jag på lite tv sen gick jag och la mig då jag var ganska trött pga sömnlös natt iföregår lol 

Torsdag imorgon , gymnastik i stamford lol

Jiadå

25 februari

morning
 
vaknade upp och fixade frukost och lunch till tjejerna, (Bill e fortfarande sjuk) så blev att först skjutsa Connor och sen hem och hämta Kate och skjutsa henne till skolan. Sen hem igen och hämta Charlotte och skjutsa henne till skolan.
 
Väl hemma blev det att packa gym väskan och hämta upp Lea för lite gym.
en liten del av gymmet :)
 
sen blev det att först skjutsa hem sen hem och läsa lite plus some lunch.
Sen hämtade jag upp Charlotte från skolan plus Teddy då dem skulle ha en liten playdate.
Så väl hemma fixade jag jordgubbar och hallon till Char och teddy plus till kate och hennes vän Silvy.
Sen tittade jag Charlotte och Teddy på en film tills han skulle gå hem och sen när Kelli fixade dinner så dukade jag och Charlotte gjorde sina läxor. 
 
Efter maten så blev det att ta farväl av Bella (en av hundarna) då hon ska flytta till en ny familj på en sjukdom ho har och hon kan inte bo tillsammans med andra hundar för då kommer hon aldrig bli frisk och hälsosam :( jobbig för oss alla , mest för Kate hon älskar verkligen sina små hundar <3
Jag tycket också det var jobbigt då jag har levt med bella länge och kommer sakna hennes sååå mycket <3
 
 
Men blir istället att istället för att vara ledsen tänka på att det kommer komma en lite valp hem :) <3
 
onsdag imorgon
 
jiiiaaaddååå