Den 28 september

Dag två i USA och i familjen Wise
 
Idag har jag lekt och hoppat stuttsmatta med Charlotte och efter Kates fotbollsträning så tog Bill med mig, Charlotte, Kateoch Connor till en shopping galleria , (den var mycket stor, snygg och fräch med en massa affärer) först gick vi runt lite och kollade och jag fick tag i min älskade parfym på American Eagel outfitters :) sen bjöd Bill mig på små bitar av kringlor som man fick i en kopp med antingen salt eller kanel (typ som små små bitar av bullar) det var mycket gott och Bill berättade också att alltid när dem var i den här gallerian så köpte dem kringlor, eller pretzels som det heter på engelska. 
Sen åkte vi och hyrde skidor för vintern(jag har inte hyrt men ska göra det nästa gång) sen blev det att åka hem.
 
När vi hade ätit kvälls mat så hade vi lite top chef tävling, Charlotte och Connor tävlade först om men som kunde göra det godaste smaksatta vattnet med frukt och sen var det daxs för bästa smootihe :)
Charlotte vann båda och Bill Kate och jag var juryn som fick smaka allt, det var riktigt roligt, vi hade t.o.m en programledare(Kate)  som intervjuade våra chefer medans dem lagade mat och på tid var det också.
Sen såg Bill , Kate och jag en film , the switch (eller pappa på burk som den heter på svenska)
 
jiiiaaaddååå :)

Den 27 september

Hej
 
idag så åt jag frukost tillsammans med Charlotte och Kelli , sen gick vi och lämnade Charlotte vid hennes skola (så härligt att man kan gå till många ställen och inte behöver man använda bilen hela tiden). Sen behövde Kelli gå och jobba så jag gick hem själv (så stolt hittade hem tillslut ) där hemmet var städerskan så små pratade lite med henne och hon var super snäll. Sen gick jag ner i mitt rum och packade upp och lite sånt.
 
vid två så kom Kelli och vi åkte och hämtade Charlotte , fast vi var lite tidiga så vi satte oss på ett café och kelli bjöd mig på varm choklad (mums). 
 
På kvällen så skulle Bill hämta Kate från hennes bästa kompis och han frågade om jag vilja följa med och ta en frozzen yoghurt innan, på deras favorit ställe , red mango. Självklart vilje jag följa med så Bill, Connor och jag åkte,  när vi kom hem så tog vi det lite lugnt och Kate , Bill och jag tittade på programmet: the sharks. 
Har klarat en hel dag i Amerika och familjen är bara sååå snäll och söt :) trivs redan väldigt bra 
 
jiiiaaddååå :)

Den 26 September

Hello 
 
Mycket har hänt, jag har varit i New York på au pair akademi och lärt mig massor som tex CPR och annat som man behöver veta som en au pair.
 
I dag så var det dags att lämna akademin(som hölls på ett hotel) för att träffa min nya värde familj !!!
Jag var super nervös i början men allt gick bra, Bill hämtade dig och tog mig sen med till en Italiens restaurang där dem andra var (utom kate) , dem bjöd mig på middag och efter middagen så var det dags att se var jag ska bo i 1 år. 
 
Det var Charlotte som fick äran att visa mig runt och huset är bara wow, så himla häftigt och fint. Mitt rum är också sååå mysigt, litet och bra. Och så hade dem också fixat en present basket fult med schampo , balsam, maränger, tidningar, body lotion mm. Så himla gulligt :)
 
imorgon så ska jag gå upp och äta frukost med Charlotte och Kelli och sen ska vi tillsammans gå till Charlotts skola så jag vet var den är, sen har jag hela dagen på att packa upp och att ställa in mig och söka runt i huset tills kl är 2 då Kelli kommer och hämtar mig, och vi ska hämta Charlotte igen :)
 
god natt ska sova nu :)