Den 30 oktober

Hej alla fina

Idag blev det att gå upp och fixa frukost till Charlotte och lunch till Kate och Charlotte. Sen körde jag Bill, Connor och Kelli till tågstationen   

Väl hemma blev det att plocka upp Charlotte och Kate och skjutsa Charlotte till Sam (pga att jag har skola går hon med Sam till skolan) hämta upp Kates bästa kompis och sams syster Hannah för att skjutsa henne och Kate till skolan innan jag åkte hem och åt lite frukost, packade sen väskan med den stora tunga(dyra) boken och lite pennor och snack så körde jag och hämtade upp Laura och sen Zoe för sedan köra till skolan(Manhattanville college).
Lite dålig bild men en liten del av min skola, ska ta en bättre bild nästa gång, vi har faktiskt våra lektioner i ett castle. :)


Lektione var lång som vanligt och jag var trött efter gårdagen så det kände lång iallafall. 

Efter lektionen körde jag hem Laura och Zoe 

Väl hemma slängde jag in Charlotte och Kates tvätt i tvättmaskinen (så blir det bra min och Connors jag måste göra imorgon..smart tjej, inte alls lika mycket jobb ;)

Sen kom Kate hem så vi tittade på PLL tillsammans sen skjutsade jag henne till hennes fotboll som är på hennes skola. 

Precis när jag klivet över dörrkarmen så ringer Kate och frågar om jag kan hämta henne för ingen är där, får också då ett sms av Kelli att kates fotbollsträning är på ett annat ställe, så det vara bara att kliva in i bilen igen och åka och hämta Kate och sen skjutsa henne till rätt ställe( tog lite tid då jag åkte åt fel håll och fick vända men tillslut kom vi fram :)

Kom hem vek lite tvätt satte mig sen i bilen och hämtade Charlotte från hennes vän Rachels hus, vi åkte sen och fixade en grej innan jag tittade på klockan och insåg att jag skulle hämta Kate från fotbollsträningen så det var bara att köra och hämta Kate. 

Väl hemma fixade jag med tvätten medans tjejerna lekte. 

Fick sms av Kelli att dem skulle bli lite sena så jag fixade vindruvor och morötter till tjejerna.  

När Kelli kom pratade jag lite med henne och Connor innan jag insåg att det var dags igen att sätta mig i bilen och åka och hämta Bill från tågstationen. 

Enda parkeringen jag kunde göra var en fickparkering (är super dålig på dem, får aldrig in hela bilen inom rutan, fickparkering är typ det som man använder mest här, så måste träna ) men efter många försök och svett och tårar (skoja bara inga tårar eller svett) så kom entligen hela bilen inom rutan (blev så glad och stolt över mig själv haha). 

Körde hem Bill och väl hemma åt vi sen tittade jag och Kate på PLL. 
Är så glad för att jag och Kate börjar få bättre och bättre kontakt :D jag tror att hon börjar känna sig mer bekväm och säker med mig :)

Sen blev det att sova då jag imorgon ska gå för första gången i mitt liv trick and treating (ska bli sååå kul)

Juste i natt lanadar också bästa älskade pappa, Lisa och Mikaela i NYC , USA. Ska träffa dem på lördag... Can't wait ;)

Jiiiiaaddåå

Den 29 oktober

Tomorrow, tomorrow I love you tomorrow...

Jiiiaaddåå idag har mycket skoj hänt. 

Vaknade upp som vanligt , fixade frukost till Charlotte och sen lunch till båda tjejerna 

Efter att ha lämnat Charlotte i skolan så åkte jag och hämtade upp Rens och Lea för en morgon på gymmet. (Känns alltid bra att ta gymmet på morgonen)

Efter det åkte vi alla hem och duschade sen möttes vi upp på Harrys burritos och åt lunch tillsammans(måste ju umgås en massa med Rens då hon åker till califonia nästa helg :( )

Efter en trevlig lunch tog jag tåget in till city och time squer :)Är lika fascinerad varje gång jag är här, kommer nog aldrig tröttna på time squer lika coolt varje gång haha :D

Gick runt och shoppade lite :)

Efter det lite senare mötte jag upp Kelli , Kate och Charlotte för middag (blev på ett ställe där jag har varit och ätit med pappa två andra gånger, dem har super goda hamburgare :).


Efter det fortsatte vi till Broadway för att se Annie :)Precis innan det hela startade så kom Connor så det var tur att han inte missade någonting. 
Charlotte and Kate inne i salongen (man får tyvärr inte ta några bilder )
Men tog en smygbild på scenen ;)


Flickan som spelade Annie var Connors kompis, bästa kompis :)

Efter showen var vi alla trötta så vi mötte upp Med bilen som skulle köra oss hem och så var Bill också där, han hade hyrt en stor Bill så vi alla skulle få rum. Väldigt lyxigt att ha en bil som körde oss hem :)

Väl hemma var vi alla trötta och vi alla hade skola imorgon (jag också ) så det var att direkt hoppa i säng. 

Men jag hade en mycket underbar dag med min fina familj (känner mig verkligen som en familjemedlem). Och en Broadway show att boka av på listan, får se hur många jag kommer ha sätt inna mitt Au pair år är slut :D

Jiiiiaaddåå 

Den 28 oktober

Hej läsare

Idag är det måndag 
Blev att fixa frukost till Charlotte och lunch till både tjejerna. 

Efter att ha skjutsat Charlotte till skolan gick jag hem och la mig igen , har känt mig lite dåligt. Tror att jag håller på att få en förkylning :( men men sömn är den bästa medicinen. 

Efter att ha hämtat upp Charlotte och skjutsat henne till dansen tog jag en tur och shoppade i marmoneck (precis där hennes dans är ) sen blev det också frozzen yoghurt Jippi (är beroende haha)Sen efter att ha titta på Charlottes dans så åkte vi hem och hade middag :)
Sen lekte jag lite med Charlotte innan jag tog en tidig ikväll , då jag sov så dåligt iförregår.  
God natt alla fina läsare. 

Imorgon kväll blir det Annie på Broadway med familjen (Jippi) :D

Jiiiaaddååå